Blog

Eva Libigerová

Eva Libigerová

Od mala jsem vyrůstala v prostředí, kde se o jídle přemýšlelo, pěstovaly se klíčky, cvičila jóga a v ledničce jste nenašli nic extra nezdravého. Například takový salám jsem vyzkoušela až jako dospělá J. Říká se, že „odpíraného největší krajíc“, což můžu z vlastní zkušenosti potvrdit. Studentská léta na nejlevnějších blafech, smažácích a hranách proběhla a já se zpět k vyvážné stravě vrátila až s vlastními dětmi, kterým jsem chtěla dát dobré základy, jako jsem měla i já jako dítě.

Z filozofie NATU jsem nadšená. Lidé, kteří tvoří tým NATU, jsou velcí sympaťáci, práce je baví, a to se jednoznačně odráží i v samotných produktech. Je fajn pocit být u vývoje projektu, který dává smysl, má velký potenciál a může lidem ukázat, že má cenu přemýšlet nad tím, co jíme.

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...