Lowcarb bread

 Lowcarb bread

Co budete potřebovat:

- 4 vajíčka

- 3 lžíce psyllia

- 150 g řeckého či smetanového jogurtu

- 80 g lněného semínka

- 60 g semínek či ořechů (pekanových, slunečnicových)

- prášek do pečiva bez fosfátů či vinný kámen

- špetka himalájské soli jemné

Vše smícháte a poté necháte psyllium 2 minutky nabobtnat - těsto rozetřete nejlépe do silikonové formy a pečete na 160 oC cca 50 minut.

Po vyndání dáte vyklopený chlebík do utěrky, aby se vsákla přebytečná vlhkost.

                                                                                                            "love nature, love yourself"

Eliška Králová

Eliška Králová

Jmenuji se Eliška, je mi 31 let  a jsem maminkou 3 leté dcery. Osud mi do vínku nedal štíhlou postavu, tak na sobě musím trochu makat. Chci dokázat ženám, že i po dítěti můžou vypadat skvěle. Na rodičovské dovolené jsem si založila lifestyle stránku o zdravé stravě. Vždy jsem ráda pekla a tak jsem se snažila nahradit běžné nezdravé suroviny zdravější variantou. Moje stránka získala za rok přes 20 tis. followers (bez reklam), takže to mě popohání pořád něco nového vymýšlet. Zdravé stravě se věnuji 7 let, udělala jsem si kurz výživového poradce a již rok pomáhám lidem změnit jejich tělo. Sama na sobě makám jak fyzicky - cvičím, běhám, tak psychicky - neustále se vzdělávám.

 

 

Další recepty autorky

Natu svět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.
Probíhá odeslání objednávky...